Er du nogensinde stødt på en flot skraldespand?

(sponsoreret indhold)

Det er et mærkeligt spørgsmål, men et som mange lige skal tænke over, og selv man ikke skulle tro det, så vil svaret ofte være ja. For der er nemlig én skraldespand som i Danmark nærmest har opnået kult status, vi snakker selvfølgelig om VIPP skraldespanden.

Vipp har igennem tiden lanceret en masse til badeværelset såvel som køkkenet, og alt sammen ud fra den filosofi, at man skal tage udgangspunkt i såvel funktionen som formsproget. Selvom en designer ofte starter i det store, og første designer huset og (måske) efterfølgende de små detaljer – f.eks. som med stolene fra Wegner til rådhuset i København – så er det gået anderledes til hos Vipp. Her er man nemlig startet fra bunden, hvor man udviklede Vipp pedal-skraldespanden, og efterfølgende gik videre til resten af rummet.

Det er således sjovt at se på, hvorledes ét vellykket produkter – og dertilhørende brand – kan være med til at skabe en hel livsstilsvirksomhed. I da producere Vipp mange forskellige produkter, som er at finde i mange danske og udenlandske hjem. Men stadigvæk vil folk næsten altid nævne denne ”simple” skraldespand, hvis man spørger dem, om de kender til brandet Vipp.

Mulighederne med Vipp skraldespanden er mange, og designet er med årene blevet mere og mere ”løst”. Derfor kan du den dag i dag, finde rigtig mange forskellige udgaver heraf. Herunder har vi indsat en række af de sejeste designs. Da skraldespanden hvert år lanceres i nye kollektioner, så bliver det hurtigt til rigtig mange forskellige og flotte skraldespande.

p-appealing-vipp-trash-can-replacement-parts-vipp-trash-can-sale-vipp-trash-cans-vipp-trash-cans-on-ebay-westco-vs-vipp-trash-can-green-vipp-trash-can-buy-vipp-trash-can-vipp-trash-can-vipp-t vipp1 vipp images images-1 vipp-15-cph