Drømmer du om at blive boligblogger?

(sponsoreret indhold)

Modeblogger, rejseblogger, morblogger, sundhedsblogger, madblogger og boligblogger – alt sammen kategorier der fylder vores feeds på diverse sociale medier. Er der en indretnings entusiast gemt i dig? Så kan det være du, i hvert fald på sigt, skal tage springet som professionel boligblogger. Læs meget mere i nedenstående afsnit.

Ja, det er faktisk muligt at leve af at blogge, selv her i lille Danmark. Langt de fleste succesfulde bloggere og influencers i det hele taget, har vundet frem ved at holde sig indenfor en bestemt niche. Hvis din store interesse er indretning, loppefund, DYI og lignende, så har du allerede sporet dig ind på, hvad din blog bør handle om. Man skriver nemlig altid klar bedst og mest passioneret om områder, man har en reel og personlig interesse for.

Start med at gøre dig selv klart, at det tager tid, hårdt arbejde og gåpåmod at slå igennem  som blogger. Find dig selv et passende og sigende blog-navn, skab et lækkert og tjekket design og brug så dine sociale medier så som Instagram og Facebook til at promovere din blog. Vær kritisk med dine billeder, brug tid på at redigere dem til perfektion, skriv fejlfrit og interessant og sørg for at holde dig til relevante emner for din valgte genre. Ideelt set bør du blogge mindst 2 gange i ugen for at fastholde læsernes interesse samt at tiltrække flere følgere.

Hvis du er ihærdig og dygtigt nok vil du formentlig efter en rum tid blive kontaktet af diverse virksomheder, der ønsker at lave et samarbejde med dig og din blog. Det kunne være omtale af et nyt designsamarbejde, en ny kollektion eller en ny gadget indenfor bolig-genren. Sig med fordel kun ja til samarbejder med brands, som du synes matcher din personlige stil – det gør dig og din blog langt mere troværdig i læsernes øjne.

Når det kommer til afregning af dine eventuelle samarbejder, så vær opmærksom på at tekstproduktion ikke nødvendigvis behøver at tillægges moms.

Flere steder på nettet kan du nemt finde faktura uden moms skabelon, så du sikrer dig, at dine fakturaer udsendes korrekt og professionelt.