Black Friday og alle de gode tilbud

Der er uden tvivl mange penge at spare Black Friday. Det amerikanske fænomen fik sit indtog i Danmark i 2013 og har siden vokset sig stort. I dag holder langt de fleste butikker og webshops åbent med Black Friday-tilbud, så forbrugerne kan have en fest og spare penge.

Virksomhedernes interesse

Det er i virksomhedernes interesse at holde Black Friday, fordi de øger deres salg og dermed også omsætningen, når de sælger varer billigere end de plejer gøre. Det giver dig som forbruger mulighed for at spare penge eller købe flere varer til samme pris, som du normalvis skal give for én.

Et af de områder, hvor Black Friday i USA har betydet store besparelser for forbrugerne, er i forhold til elektronik. I Danmark er elektronik generelt dyrt, men der findes løsninger til at gøre det hele meget billigere. Her kan du finde flere tips til, hvordan du skal jagte elektronik på Black Friday.

Få fat på julegaverne tidligt

Det kan godt svare sig at få fat på årets julegaver tidligt. Julen falder på en tirsdag i år, så selvom d. 23. december er en mandag, er det irriterende at skulle have fat i julegaverne i sidste øjeblik. Det slipper du for, hvis du allerede på Black Friday har købt dine julegaver.