Sådan køber du billigt boligtilbehør

(sponsoreret indhold)

Går man bare en smule op i indretning, så finder man hurtigt ud af, at det kan være en meget dyr hobby. Især hvis man forsøger at følge moden, som hele tiden kræver nye stilarter i hjemmet, så bliver det hurtigt dyr. Derfor vil vi i dette indlæg komme med en række tips til, hvordan man køber det billigste boligtilbehør.

Indretning

Følge vores tip herunder for, at få de billigste priser.

Tip #1: Spil webshops og fysiske butikker ud mod hinanden

Det sker ofte at de fysiske butikker hører at man kan få det billigere online, så det er sjældent denne vej det nytter. Men det er ikke særlig tit, at webshops hører det den anden vej.

Det kan være svært for webshoppen, at forklare hvorfor de skulle være dyre end en fysisk butik. Brug således tiden på, at finde en butik med det produkt du ønsker, og få webshoppen til at tilbyde en endnu billigere pris. Det kræver måske et par forsøg, men er det store genstanden som du skal købe, så kan det sagtens være tiden værd.

Tip #2: Tjek de gode tilbud- og outlet sektioner

Både de fysiske og online butikker har outlet sektioner, som i ny og nær bliver fyldt op med kollektionsprøver og demomodeller. Du finder en liste over de alle bolig outlets her, hvor du hurtigt kan finde dem som matcher dit behov.

Skærmbillede 2015-12-17 kl. 14.44.22

Ofte kan du få produkterne til en langt billigere pris, mod at der er enkelte ridser eller at det er en kollektionsprøve. Dette kan dog ofte være en fordel, da du således får noget mere unikt end alle de andre.

Tip #3: Begynd en blog omkring indretning

Hvis du har lysten og evnerne til at skrive, så har du muligheden for at begynde en blog, og på denne måde få gratis eller billige produkter. Ofte vil virksomhederne nemlig gerne have deres produkter fremvist og anmeldt, og vil gerne give produktet gratis imod en omtale.

Indretning 2

Det kræver selvfølgelig at du har evnerne og tiden til, at opbygge en blog med en publikum. Hvis du bliver stor nok, kan det dog godt betale sig i længden.

Tip #4: Tag kontakt til webshops eller producenterne

Ofte kan det være en ide, blot at tage kontakt direkte til webshops eller producenterne. Grunden hertil skal være, at høre dem, om de mangler nogle familier etc. til at teste deres nyeste produkter? Ofte får virksomhederne deres produkter testet på forhånd, og du kan være en af disse.

En anden situation hvor det giver mening, kan f.eks. være hvis der mangles billeder af produktet i brug, som f.eks. kan bruges til hjemmeside, nyhedsbrev eller sociale medier. Har du hjemmet og evnerne til at tage disse, kan dette ligeså være en mulighed.

Tip #5: Køb udenfor sæson

Selvom der ikke er særlig meget sæson for boligtilbehør og møbler, så er der dog stadig en smule. Dette skal du udnytte til din fordel ved, at købe de rigtige genstande på de rigtige tidspunkter.

Indretning 3

Det er svært at sige på hvilke tidspunkter, men der er blot perioder hvor f.eks. en sofa ikke sælger lige så godt. Det samme kan bruges med f.eks. farver. Er der f.eks. en farve som slet ikke er ”in” i perioden, så kan det være billigere at købe produkter i denne farve.