Køb møbler og boligtilbehør på loppemarked

(sponsoreret indhold)

Hvis du virkelige skal købe billigt boligtilbehør og møbler, så kan loppemarkeder være den helt rigtige mulighed. I Danmark er loppemarkederne blevet rigtig populære, og endnu vigtigere, det er blevet ”godkendt” at man køber sine møbler og boligtilbehør her. Man bliver således ikke længere set ned på, hvilket man har fundet disse på loppemarked, men snare bliver man spurgte omkring prise, hvilke loppemarked og hvordan man altid finder de gode ting. Det er blevet velset at være en god loppe-person, og finde alle de bedste loppefund.

Dette er selvfølgelig en positiv udvikling, da alle nu kan købe deres møbler og bolig tilbehør brugt – også selvom du faktisk har pengene til at købe nyt, men faktisk bare vil finde noget mere ”unikt”.

Hvis først man har besøgt et IKEA-hjem én gang, så finder man hurtigt ud af, at det ikke altid er sjovt at have alle sine møbler mv. fra ét sted – og ligne alle de andre. Der er intet galt med at benytte IKEA, Jysk og nogle af de andre store boligkæder, så længe man ikke køber alt i disse kæder.

Gør det selv

Følgende regler kan man benytte, hvis man ønsker at købe boligtilbehør og møbler fra de store boligkæder, uden at lande i ”fælden”:

Råd 1: Køb kun maksimalt ét stort møbel til ét rum.

Råd 2: Benyt altid kæderne som sidste udvalg, så har du fået alt det kun andre, andre steder fra.

Råd 3: Gå efter udgående produkter eller mindre populære produkter fra kæderne, da der er færre folk der har disse.

Råd 4: Vær ikke bange for, at lave om på produkterne fra boligkæderne. Disse er perfekte til DIY projekter til at skabe unikke produkter.

Ligesom IKEA og Jysk forsøger at overbevise os omkring, at man sagtens kan købe alt fra hjemmet hos dem, så er det omvendte også rigtigt. Du kan sagtens købes alt til dit hjem igennem loppemarkeder, genbrugsbutikker og ved hjælp af gør-det-selv projekter.

Rådet er herfra altid at forsøge at skabe et unikt hjem, fremfor at skabe et IKEA hjem.