Malede trapper

(sponsoreret indhold)

Maling har igennem tiden været en af de første gør-det-selv folket er gået til, hvilket også har fået mange nye boligbloggere til at hade det. Der er rigtig mange situationer hvori maling fungerer, men der er desværre også rigtig mange hvor det ikke gør. Jeg er helt sikker på, at der er rigtig mange der fortryder at have malet deres gamle Wegner stol, Fritz Hansen møbler eller noget tredje, da de pludselig blev populære i indretningen igen.

Men er det noget, som man ofte gerne må male, så er det trapper! Der findes et hav af grimme trapper i hele Danmark, og ofte kan de ændre hele rummet, hvis blot de fik lige maling. Selvfølgelig kan resultatet også være grimt, men dette hænger ofte mere sammen med farvevalget end noget andet.

For selvfølgelig skal du ikke vælge en neongul, når resten af rummet er i afdæmpet farve. Herved ikke sagt at farvene ikke må være drastiske, tværtimod, men derimod at du skal male trappen ud fra indretningen – og således vælge den rigtige farve.

Er der én type af trapper som bare egner sig mere til maling, så er det ”spiral trapper” – du ved de der runde trapper som snurrede omkring sig selv. Som du kan se på billederne herunder, så kan resultatet være rigtig flot. Lig især mærke til, at farvevalget i (næsten) alle situationer er påvirket af omgivelser.1 2 3 45 6